Städfirma Göteborg

Letar du efter en serviceinriktad städfirma i Göteborg?

E-K Städservice AB hjälper er gärna att hålla lokalerna rena och utför all städning med fokus på effektivitet och noggrannhet. Vi tar hand om helheten utan att tumma på detaljerna! Med vår städhjälp får du fräscha inomhusmiljöer där alla kan trivas och må bra!

Pålitlig städfirma med kundanpassad städhjälp

Vår städservice bygger på bra planering, lyhördhet och väl inarbetade städrutiner. Vi vet att varje kund är lika unik som deras behov och önskemål och därför formar vi alltid våra städupplägg unikt för var och en. E-K Städservice AB använder naturligtvis professionell städutrustning och vet vad som krävs för att städningen ska få ett lyckat resultat.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Vårt erfarna och kunniga städteam gör sitt yttersta för att uppfylla dina förväntningar och helst överträffa dem!

Professionell städhjälp av prisvärd städfirma

Tycker du att det skulle vara skönt att slippa dra runt dammsugaren, svabba golv, skura badrummet och kämpa med allt annat som behöver göras rent – om och om igen? Vill du öka trivseln på ditt kontor? Ska du flytta men har inte tid med flyttstädning? Hör av dig till oss!

E-K Städservice AB arbetar i hela Göteborg och vänder sig till både företag och privatpersoner. Vår städfirma har ett brett sortiment av tjänster inom städhjälp och kan till exempel erbjuda:

  • hemstäd
  • flyttstäd
  • byggstäd
  • storstäd
  • fönsterputs

Vi åtar oss både mindre samt större städuppdrag och städar både i hem och på kontor samt inom industri och på byggarbetsplatser.

Städfirma - Städhjälp
Letar du efter en serviceinriktad städfirma i Göteborg? E-K Städservice AB är det perfekta alternativet för dig som vill ha prisvärd städhjälp av högsta kvalitet.

Hör av dig

Behöver du städhjälp på er skola eller ert lager? E-K Städservice AB är det perfekta alternativet för dig som vill ha prisvärd städservice av högsta kvalitet.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert. Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!