Flyttstädning i Göteborg

Professionell städfirma i Göteborg

Göteborgs flyttstädare, E-K Städservice, är en professionell städfirma som ser till att din flyttstädning utförs korrekt. En flyttstädning är inte som vilken annan städning som helst.

Det är mycket som ska göras och allt ska utföras på ett korrekt sätt. Det är mycket att tänka på och vi som dagligen arbetar med just flyttstädning runt om i hela Göteborg vet hur det ska göras.

Ett städföretag med flyttstädning som specialitet

Göteborgs flyttstäd, E-K städservice, utför flera städningar och erbjuder andra städtjänster. Vi specialiserar på flyttstäd och det städområde där vi har flest kunder. Vi fortsätter att växa och vår kundkrets blir allt större, något som är en garanti för dig som kund.

Anlitar du oss kan du vara säker på att din flyttstädning utförs av en städfirma med hög kvalitet. Vi arbetar även med lägre marginaler och är billigare än de flesta städföretag i Göteborg.

Pris för flyttstädning & RUT-avdrag

Priset för flyttstädning, eller kostnaden, går att räkna av på RUT-avdraget då det är städning och hushållsnäratjänster det räknas som. Vårt arvode för en flyttstädning går att jämföra med arvoden hos andra städföretag och lägger sig på en väldigt rimlig och lagom prisnivå för våra kunder.
Inte billigast och inte dyrast, men med bra kvalitet. Vi prisjämför endast med Göteborgs städföretag.

De bästa städföretagen i Göteborg

De tre bästa städföretagen inom flyttstädning kan bland annat vara

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!