Hemstädning Göteborg

Dåligt samvete för din hemstädning?

Känner du att tiden inte räcker till?

Vi lovar att det blir lättare att få ihop vardagspusslet om du låter oss städa hemma hos dig. E-K Städservice AB tar hand om ditt hemstäd så att du slipper känna stress över att du inte kan eller hinner hålla rent. Vårt mål är att underlätta din tillvaro!

När man kommer hem efter en lång arbetsdag vill man umgås med familjen, äta god mat och bara återhämta sig igen för att vara redo för alla utmaningar nästa dag kan tänkas bjuda på. Det sista man vill tänka på är städningen som man egentligen borde lägga tid på och dammet som börjat samla sig i hörnen till följd av allt för lång väntan.

Letar du efter en lösning som gör att du slipper lägga din lediga tid på att städa?

Vi på E-K Städservice AB har gedigen erfarenhet av hemstädning och ser till så att din bostad blir glänsande ren! E-K Städservice AB kan det mesta inom städning och arbetar med en mängd olika städtjänster som vi utför i hela Göteborg.

Varför städa?

I dagens stressade samhälle är det många som känner att det är svårt att få ihop vardagspusslet och det är inte ovanligt att det är städningen som får lida. Det finns många anledningar till varför det är så viktigt att hålla hemmet rent och arbetsplatsen fräsch. Vad finns det egentligen för risker med att låta bli att städa? Några av skälen till varför du bör prioritera att städa är:

  • Hälsa – du håller dig frisk längre om du vistas i ett hem som är fräscht eller på en arbetsplats som är välstädad. Unna dig hemstädning från oss!
  • Trivsel – skinande rena lokaler skapar en trivsam atmosfär oavsett om det handlar om ett hem, ett kontor eller en skola.
  • Organisering och struktur – visst är det jobbigt att aldrig hitta sina saker? Att städa ger dig en chans att få bättre organisering och struktur på ditt hem eller din arbetsplats. Hör av dig till oss om det är dags för storstädning.

Vårt kunniga städteam arbetar med engagemang och noggrannhet – vi har ett öga för detaljer och är måna om att inte missa något.

Hemstädning - Hemstäd
Vi på E-K Städservice AB har gedigen erfarenhet av hemstädning och ser till så att din bostad blir glänsande ren!

Kontakt

Tycker att du det är trist och tidskrävande att städa? Är du i behov av hemstädning eller vill ha hemstädning pris? Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller e-post – vi ser det som en förmån att få underlätta din tillvaro.

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!