Lokalvård Göteborg

Om du är i behov av professionell lokalvård i Göteborg så är vi på E-K Städservice AB rätt val för dig! Vi har lång erfarenhet av städning inom både privat samt offentlig sektor och är stolta över att ha många återkommande kunder.

Vårt duktiga städteam utför noggrann lokalvård på till exempel kontor, i restauranger och skolor samt på lager och inom industri.

Skräddarsydd lokalvård

E-K Städservice AB kan tack vare sin kunskap och erfarenhet säkerställa att du som kund får bästa tänkbara service. Vi är måna om att vara lyhörda och skräddarsyr naturligtvis vår lokalvård efter din verksamhet. När du anlitar oss så kan du vara säker på att få representativa och välstädade lokaler, för dina anställda och för dina kunder.

Vår målsättning är naturligtvis att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vår lokalvård och vi ser därför till att ha en öppen dialog med våra uppdragsgivare. På så sätt får kunden insyn i vårt arbete och det blir lättare för oss att anpassa vår service efter olika förutsättningar. Vi som arbetar inom E-K Städservice AB tar varje uppdrag på lika stort allvar och drivs av en genuin vilja att leverera toppresultat.

Proffs på industristädning och lagerstädning

E-K Städservice AB kan utföra det mesta inom lokalvård och arbetar till exempel med industristädning och lagerstädning. Vi tar hand om era lokaler och ser till så att de blir välstädade och trivsamma att vistas i!

Det är ganska så stor skillnad på den här sortens städning och vanlig kontorsstädning. Inom industrin så är ytorna ofta hårt nedsmutsade och slitna vilket gör att vi måste använda en annan sorts städutrustning. Städningen av industrilokaler och lager försummas ofta och det vill vi råda bot på! Vi hjälper dig att skapa en fräsch och hälsosam arbetsmiljö!

Lokalvård
Om du är i behov av professionell lokalvård i Göteborg så är vi på E-K Städservice AB rätt val för dig!

Kontakt

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda inom lokalvård? Vill du anlita oss för kontorsstädning? Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi ser framemot att få hjälpa just dig!

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!