Skolstädning

Vi städar rent er skola

Trivseln på arbetsplatsen är viktig. Du vet hur vitalt det är att lärare, personal och eleverna på skolan trivs på skolområdet och kan hålla sig friska från sjukdomar – svaret är en detaljorienterad skolstädning. Vi har städat rent göteborgsskolor i flera år och vet med precision vart alla luriga dammråttor kan hålla hus i en skola.

Vi arbetar med skolstädning i Göteborg, Öckerö, Eriksberg, Sannegården, Torslanda, Lindholmen, Majorna, Stigbergstorget, Vasastaden, Amhult, Haga, Olskroken, Västra Frölunda, Gårda, Örgryte och Landala med omnejd.

Låt oss skapa en positiv känsla genom att städa skolan grundligt. Vi städar rent skolan genom att bland annat dammsuga, moppa, tömmer papperskorgar, rengöra badrum, fönsterpustsa och damma. Skolstädning är en nyckelfaktor för trivsel.

Minimera risken för magsjuka med en skolstädning

Magsjuka smittar lätt barn och ungdomar som umgås i grupp – ofta i skolmiljöer. Vi minimerar smittohärdar genom att städa skolan med fläckborttagning och torkning av skolans samtliga dörrhandtag samt att noggrant rengöra handfat och kranar i badrummen.
Intresserad av skolstädning?

Vi levererar helhetslösningar anpassad för er skola. Förbättra skolmiljön med E-K Städservice skolstädning. Känner du dig sugen?

Här kan du skicka en gratis offertförfrågan.